Albert Sesink  –  is afgestudeerd aan de HTS-Bouwkunde.  Als Bouwkundig tekenaar/projectleider werkte hij bij architectenbureaus. Daar ontdekte hij minder binding te hebben met grootschalige projecten.

Door een vervolg-studie aan de Hogeschool der Kunsten (kleinschalige Architectuur en Meubels) kwam hij via het werk van meubelmaker/architect Gerrit Rietveld in aanraking met het werk van de architect Aldo van Eyck. Beiden zijn een grote inspiratiebron voor hem geweest.

Daarnaast voelt hij verwantschap met de organische architectuur van Frank Lloyd Wright, Imre Makovecz en het werk van Rural Studio (Samuel Mockbee).

Vanaf 1991 is zijn loopbaan als architect begonnen en vanaf 1996 werkt hij naar volle tevredenheid geheel zelfstandig.

Zingeving  –  In 1989, na de dood van een goede vriend, begon zijn zoektocht.

Zen-cursussen, een Healing-opleiding bij het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling en een opleiding aan de School voor Padwerk.

Zo is hij via een persoonlijk proces dichter bij zichzelf gekomen. Dat leidde er toe dat hij zich werkelijk thuis is gaan voelen in zichzelf en zijn omgeving.

De hierbij opgedane kennis, intuïtie en ervaring heeft hij geïntegreerd  in zijn werk als architect.

Dit geeft voor hem precies de verdieping die het wezenlijke verschil uitmaakt tussen het ontwerpen / creëren van een huis en een thuis.

Uit het persoonlijke traject voor zingeving zijn de workshops met het thema “thuisvoelen-thuiskomen” ontstaan, zie het hoofdstuk WORKSHOPS.

Website door: Icetex Ecommerce