ATELIER ALBERT staat voor:

  • Een architect, die werkt als ruimte-kunstenaar   –   Albert ontwerpt van ‘binnen uit’ en zoekt naar persoonlijke vormgeving, waarbij de mens (de opdrachtgever) centraal staat. Daarom besteedt hij bewust veel aandacht aan de verlangens en wensen van de opdrachtgevers. Zo komen eerst de ruimten tot stand. Op hun beurt zullen de ruimten de gevels beïnvloeden al naar gelang de gewenste gevelopeningen.

 

  • Een toegankelijk architect   –   Bewust is er gekozen voor kleinschaligheid vanwege de directe en persoonlijke contacten met opdrachtgevers en aannemers. Albert werkt vanuit  huis en daardoor kan hij  een vriendelijk uurtarief hanteren.  Vrijblijvend kan je een oriëntatiegesprek aanvragen met  daarbij een transparante offerte op uurbasis.

 

  • Een architect, die werkt met zijn hoofd, hand en hart   –    Naast het ontwerpwerk voert Albert sommige door hem ontworpen meubels en interieuronderdelen zelf met passie uit. De afwisseling tussen het hand- en hoofdwerk levert hem rust en extra inspiratie op.

 

Website door: Icetex Ecommerce